🚩Give Me 5工厂区都有半自助餐食咁正!位于观塘嘅依间餐厅无论午市晚市都有自助吧,包保大家食到饱饱先离开~餐厅座位舒适,行人通道都好阔落,自助吧成日出出入入都唔会撞到人😎〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️自助Bar占地虽小,但五脏俱全💕晚市仲有大虾青口等等嘅冻海鲜任食,绝对系回本位🦐热食方面仲有巨型巴马臣芝士,师傅会即场捞意粉俾你食,意粉新鲜煮起够晒汁,唔会干争争✨另外仲有烧牛扒同西班牙脆猪腩,不过依两款就比较抢手,大家要望实出场位置🫡食完前菜梗系嚟到我哋嘅主食,每人可以叫一款☝🏻🌈烧澳洲羊T骨配烧汁 $258🌈澳洲肉眼扒配烧汁 $268工厂扒房黎讲餐厅出品绝对有惊喜,大概已经系五星酒店级数✨不论牛同羊,肉厚但完全不柴,有汁💦绝对推荐大家叫多几个朋友,每款一齐share食食饱饱之后唔好忘记仲有甜品‼️帮大家试匀晒全部,绝对冇伏,蛋糕仔好浓味,唔系药水嘅味道😌雪糕都有好多只味,绝对满足晒大家嘅甜品胃
🚩Give Me 5
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️