2021-08-09 587 浏览
🔆串烧拼盘$𝟛𝟡𝟡menu指系2-4人份量,但两个人食的话感觉会很heavy,因为基本上全部串烧都是偏油腻🙈但系营养均衡方面反而几完满🤣有猪牛鸡,有翠玉瓜同鸡髀菇,海鲜嘅代表有虾、三文鱼同白鳝仲有带子🤩味道虽无惊喜,毕竟都是串烧烟薰味,但同朋友边倾住计边试哂咁多款串烧都会食得几尽兴🥰🔆美国马尼拉蚬$𝟙𝟠𝟠我地3个人基本上食拼盘都已经好饱,所以唔敢再嗌pizza/意粉,就叫左个蚬食🙌🏼份量都几多,只只都饱满有肉。不过佢配嘅忌廉汁就可圈可点,觉得掩盖左蚬的鲜味😣但味道系可以接受的,而且欣赏佢有d菇同埋跟两件蒜蓉多士🔆朱古力心太软配椰子雪葩$𝟠𝟠 想为同行朋友庆生,所以订位时有讲低想写字系甜品,但款式系现场落单先叫,因为店员话系电话佢好难讲我知甜品有咩拣😂dark chocolate的心太软带苦涩味,食左一啖我就转战雪葩🤤更为吸引😝浓浓椰子味,食落质感细滑,冰凉透心❤️食物味道虽然唔出众,但貌相有加分,餐厅环境氛围亦都好舒适。占地过万尺座位阔落,有好多枱,所以都无催赶我地走👍🏼值得一提系佢个洗手间几靓🤣又干净🥰附图
串烧拼盘
🔆串烧拼盘$𝟛𝟡𝟡