2023-09-09
🥪玉子燒吉列豬扒三文治 $88賣相吸引😍玉子燒好厚實,食落甜甜地,中和左豬扒ge油膩感😋 豬扒肉質唔鞋,略嫌唔夠juicy~份量十足,一個女仔食唔曬~建議2-3人share!🦪海寶丼 $158lee個定食非常推薦😋 蟹肉夠足料!一大球蟹肉撈飯真係好滿足!蟹肉鮮甜,不過如果多d蟹膏會更吸引~ 另外仲有一大隻軟殼蟹😍 再加上好有口感ge飛魚子,一大碗飯輕鬆KO👍🏻 定食包埋麵豉湯.前菜同甜品添!🍝珍寶北海道帆立貝巴馬臣芝士長通粉 $168長通粉煮得岩岩好~配菜豐富~有煙三文魚.菠菜.本菇. 帆立貝. 巴馬臣芝士令個醬汁更濃稠,食多兩啖就會覺得膩🫠 芝士迷狂推☕️橫濱黑蜜Latte $24 (半價加購)靚拉花😍🥤熱情果冰茶 $17 (半價加購)餐廳同牛頭角地鐵站有一段距離,係商廈入面,不過假日環境幽靜,適合同三五知己傾下計食個lunch👭🏻 食物質素非常唔錯😍 有段小插曲~話說有位廚房同事第一日返工,個餐居然出漏左d飛魚子+帶子,不過經理都好有禮貌道歉解釋返🥹
🦪海寶丼 $158
🍝珍寶北海道帆立貝巴馬臣芝士長通粉 $168
☕️橫濱黑蜜Latte $24 (半價加購)
靚拉花😍
🥤熱情果冰茶 $17 (半價加購)