2023-06-18 111 浏览
📍 渔吉海鲜丼专门店 (观塘)观塘观塘道396号毅力工业中心8楼E室寻日放工横风横雨🌧️放工拿拿声搭车返屋企🤓🤓问屋企人想食咩,佢哋答我丼饭😌我即刻上网揾下附近有冇得买。见到呢间都好似唔错👍佢哋喺工厦度,但系几易揾,餐厅环境舒适,自助添茶,而且入面有幅大画,充满日式风情😍下次真系可以坐低食,今次要赶返去就算啦😳买外卖🥡北海帆立海老丼材料有帆立贝、牡丹虾、赤虾、甜虾,全部都好新鲜😋😋有d唔够喉😝😝渔吉特选丼呢个基本上系乜都有咁滞,包括三文鱼、油甘鱼、矶煮鲍鱼、产地直送鲜鱼、三文渔籽、樱花鱿鱼、赤🦐、左口鱼边、帆立贝,剩系啲刺身都铺满晒成个盒面😍特别推介佢哋嘅矶煮饱鱼,好够味、又够晒腍,好正🤤🤤#刺身 #丼 #丼饭 #观塘美食 #新鲜 #外卖 #takeaway #yummmy #kwuntung #foodie #hkfoodie #香港
📍 渔吉海鲜丼专门店 (观塘)
观塘观塘道396号毅力工业中心8楼E室

北海帆立海老丼