2016-12-06 436 浏览
好少涉足觀塘,所以都唔知有咩好食,呢間餐廳朋友食過lunch覺得okay,所以今晚選址在此。餐廳地點鄰近港鐵站同APM,好就腳。但要由地下入口行兩條長樓梯先到達餐廳,對於老人家或推bb車或行動不便人士呢間餐廳就有點兒不方便了。點選了$168的set dinner,當日雜菜湯或南瓜湯二選一,南瓜湯無咩南瓜味,唔難飲但無咩特別。餐包係穀物麵包配牛油,麵包香軟但唔熱,熱d會再好食d。主菜係穩陣之選黑松露雜菌帶子意大利飯,比平時食開既味道淡左少少而已,草菇好大粒,最驚喜係有蘆筍!!! 帶子似冰鮮貨,無任何味道。因為好多料,個飯食唔曬。餐飲選擇+$5 的熱莫卡,一上枱拉花的奶泡已開始散開,咖啡好淡好水汪汪,而且微溫而已,不推薦!

熱摩卡👎🏻
2016-12-03