2024-03-30 23 浏览
餐厅位于美丽华,采用日本各地嘅材料,提供拉面、沾面、丼饭、寿喜烧、特色小食等多元化嘅日式料理,装潢以木系为主,环境阔落,座落舒适,平日夜晚都坐满,质素应该有保证🤣主食有和风炒饭,混合虾、蚬同叉烧,饭粒粒分明,调味适中,份量比想像中多,性价比高!建议可以搭配炒野菜一齐食,菜品新鲜,海鲜鲜甜,感觉健康,适合多人分享~ 值得一赞嘅系呢度嘅小食,个人最钟意大板烧,外皮微微酥脆内里松软,点埋甜甜哋嘅酱汁同美乃滋真系好match!炸八爪鱼球都唔错,同样外脆内软,外皮够薄,食完唔会觉得好腻!明太子煎蛋有六小件,卖相可爱,咸甜搭配,煎蛋微嫩,可以一试。鸡肉好大块,四大件,炸至金黄酥脆,完全唔油,肉质嫩滑,有惊喜!薯仔沙津入口绵密,好开胃、铁板豆腐咬落滑溜,整体味道偏咸,适合配饭。

• 明太子煎蛋
  • 日式烧饼