2021-12-12 248 浏览
假期嘅时候,我都几钟意黎呢个商场行街街,钟意呢度食肆够多,shopping完,觅食都方便啲。之前听朋友讲呢度嘅牛阵分店新装修,有小朋友好啱嘅kids corner,仲只此一家分店限定,今次带住小朋友梗系要过嚟朝圣下。Kids corner系一个60cm高嘅小朋友自助吧!呢个高度啱啱好,可以俾小朋友⾃主地挑选⾃⼰钟意嘅食物,唔洗妈妈我将佢哋抱黎抱去,真系舒服好多!食物方面有朱古力喷泉、棉花糖机、迷利焗炉、Shake Shake薯条、小朋友雪糕柜和多款彩色雪糕配料,仲备有小朋友餐具套装 添,旁边摆放左一部全自动感应三合一洗手机,唔使担心小朋友攞完嘢食,会整到只手痴立立,够晒安全卫生!两姊妹见到,已经心花怒放😄而且呢间分店桌与桌之间距离加阔,更方便长者或小朋友出入,我啰爸爸就食得更轻松。自助区食物摆得整齐干净,目测都有二三十款火锅配料,另外有炸鸡炸薯条、甘薯、咖喱、饭,火锅酱汁吧,加设多款火锅酱料及调味粉选择,可以自由配搭👍🏻小朋友有得夹,有得自己配搭适合自己钟意嘅食物,胃口都好啲🥰临走嘅时候,每个小朋友仲会送一个代币去门口扭波波添,两个劲开心,问我考完试可唔可以再嚟😄