呢間西貢Cafe平日嚟都好多人 同朋友仔兩個一開始都要搭枱 隔籬枱走咗先可以坐返另一枱🤣呢度除咗主打嘅酸種麵包之外 都仲有好多曲奇、蛋糕嘅小食~ <Peanut Sandy> $55呢杯咖啡面頭有花生忌廉 撈勻咗白咖啡之後就冇乜花生味 咖啡味偏淡 唔推薦試呢杯🤣<Market Fish Karaage Sando> $150🥪見到每一個人都推介食佢哋嘅炸魚三文治 聽聞係附近海鮮檔新鮮買嚟整~ 嗌呢個三文治就好似開埋盒咁 嚟到先知道係鰻魚/白鱔/龍躉🐟今次呢個係白鱔! 本身唔太鍾意食魚嘅我都覺得好食 白鱔外皮炸得好薄好脆 魚肉嫩滑 食落去一啲腥嘅感覺都冇!炸白鱔配埋清新嘅沙律醬同青瓜 超級Fresh 😋食食下有種似曾相識嘅感覺 原來係似高級版嘅魚柳包🤣 不過食嘅時候要小心 要拎住個碟 啲材料好容易跌落嚟😭個人比較推薦外賣買佢哋嘅Sourdough Baguette🥖 外皮煙韌內裏鬆軟 有淡淡的酸種味返屋企焗熱佢再加Ricotta Cheese/🫐/蜜糖 🍯 超級好食!😆

呢度除咗主打嘅酸種麵包之外 都仲有好多曲奇、蛋糕嘅小食~

<Peanut Sandy> $55
Peanut  Sandy