2024-02-03 114 浏览
咁嚟西贡唔试呢间fro-yo店,咁仲算咩西贡之行嘅?跟住我慢慢话你知! 首先,我拣咗Frozen Greek Yogurt嚟吞。啊,个fro-yo质感简直正爆,滑得嚟又唔会过甜或者系过酸,啱啱好!点到𠮶啲toppings都系另一回事啦—芒果同蜜糖系绝配,真系太正喇😋!而个matcha mochi,𠮶只QQ嘅口感,同埋绵滑嘅yogurt就真系夹得好,呢个组合无得输🍵👌。咁讲到𠮶份chocolate brownie,啱晒你啲甜品控,虽然就得一小块,但都算系满足咗我哋羡慕𠮶啲鬼佬集会上𠮶啲蛋糕嘅心愿🧸。总体嚟讲,系好好食,口感丰富,味道有层次,撇步齐全,满足哂我食嘅欲望,好兴奋想同朋友分享埋!下次周围讨论边间甜点舖好食,记得叫上我哋呢家小店啦!🤤👍🏽🍦