一直都好钟意食froyo❤️但系香港嘅乳酪雪糕店执完一间又一间🍦最近喺西贡就开左一间新店 仲要系用左Greek yogurt嚟整 出面多数都系就咁用yogurt 食落更加健康🤩特登入嚟西贡试试佢🤟🏻.📌杯装希腊乳酪雪糕 $58包三款配料同一款酱汁 另外加配料就要每款$6 我就拣咗五款所以都要$70 价钱都唔平😛froyo口感够creamy 质地浓稠滑溜 真系整得好似雪糕💕乳酪味都好够 唔会太甜 都冇Greek Yo𠮶种好酸嘅味 酸酸甜甜 食晒成杯都唔会溜👍🏻相信唔习惯食Greek Yo嘅人都啱食😍个热情果汁都好正 酸酸甜甜 好清新 同个froyo好夹😋人气no.1嘅海盐焦糖脆脆 焦糖味好香 口感够脆🍮但个人就觉得略咸左少少🤏🏻柠檬芝士蛋糕个柠檬味好出 够酸 好开胃 饼底偏厚但好脆同香口🍋咖啡蒟蒻都唔错 咖啡味真系好浓 不过就比较易碎唔够实净q弹☕️brownie朱古力味够浓苦 但系就似一旧普通嘅朱古力蛋糕 冇外脆内chewy嘅口感🍫绿茶糯米糍就麻麻 绿茶粉阵味有啲假 糯米糍唔软糯烟韧 偏硬🍵不过‼️呢到系主打食希腊乳酪雪糕 所以配料味道唔重要 因为主角够出色😈建议可以净食froyo唔加top

📌杯装希腊乳酪雪糕 $58
包三款配料同一款酱汁 另外加配料就要每款$6 我就拣咗五款所以都要$70 价钱都唔平😛froyo口感够creamy 质地浓稠滑溜 真系整得好似雪糕💕乳酪味都好够 唔会太甜 都冇Greek Yo𠮶种好酸嘅味 酸酸甜甜 食晒成杯都唔会溜👍🏻相信唔习惯食Greek Yo嘅人都啱食😍个热情果汁都好正 酸酸甜甜 好清新 同个froyo好夹😋人气no.1嘅海盐焦糖脆脆 焦糖味好香 口感够脆🍮但个人就觉得略咸左少少🤏🏻柠檬芝士蛋糕个柠檬味好出 够酸 好开胃 饼底偏厚但好脆同香口🍋咖啡蒟蒻都唔错 咖啡味真系好浓 不过就比较易碎唔够实净q弹☕️brownie朱古力味够浓苦 但系就似一旧普通嘅朱古力蛋糕 冇外脆内chewy嘅口感🍫绿茶糯米糍就麻麻 绿茶粉阵味有啲假 糯米糍唔软糯烟韧 偏硬🍵不过‼️呢到系主打食希腊乳酪雪糕 所以配料味道唔重要 因为主角够出色😈建议可以净食froyo唔加toppings✋🏻