2022-05-12 177 浏览
______________________________⧐美国封门柳 🥩好香口牛味又重😋叫左rare 😳我自感觉啱啱好,太熟会唔好食,怕生嘅朋友可以叫medium 🤍 极级推荐❤️‍🔥⧐卡邦尼意粉 🍝比一般的Carbonara偏黄,令整个意粉嘅香味和蛋香更重😋意粉口感偏硬嘅一种,锁住左个汁。配料烟肉、蘑菇、洋葱等都好足料,整体比想像中出色!⧐意大利猫耳粉配虎虾及香辣蕃茄酱 🍅猫耳粉有咬口,唔会煮得太腍或太硬。蕃茄酱汁味道浓,酸度同辣度比例啱啱好,最钟意嘅系佢每一啖都会有芝士味,超级开胃🍴除左面头有一只大虾之外,里面会仲有细虾🦐架⧐新奥尔良炸芝士海鲜饼 🧀啖啖美式芝士配上海鲜,出奇地又唔会好腻😗入面海鲜有蟹、虾同埋鱼!又系好足料💯 ⧐炸鱿鱼须配他他酱炸粉够薄,炸到脆卜卜🥳 他他酱好食到我再叫staff比多碟我😂⧐双重朱古力奶昔呢度嘅饮品系单点嘅,奶昔系我推荐其一👍好重朱古力味,钟意朱古力嘅朋友唔好错过🍫➶ 餐厅有提供室外位置,食烟嘅朋友可以拣坐出面🚬好适合一家大细、朋友聚餐👨‍👩‍👧‍👦好阔落,一大班人庆祝绝对无问题💛——————————————————

美国封门柳

⧐美国封门柳 🥩