今日放工同朋友去左西環試下呢個相馬日式火鍋,晚市火鍋放題120分鐘食到飽,牛肉、豚肉、雞腿肉、炸物、小食、飲品同甜品都可以無限追加,一個價錢多種享受,正❤️🔥湯底: 豬骨湯底 & 甜豉油鍋呢度一人一鍋,我就揀左甜豉油湯底,用黎淥菜唔洗落調味都好好食,煮牛肉更加正,朋友揀左豬骨湯底,豬骨湯底夠濃郁,煮海鮮都唔錯🤪美國特選級牛肩胛🐄一客牛肩胛份量都幾多,牛肉新鮮,油脂分佈平均,肉質軟嫩,食落牛味好濃,超正😍串燒拼盤值得一讚既係呢度小食都好多選擇,唔洗驚食唔飽,串燒拼盤包括燒魚餅、免治雞肉棒、金菇肥牛卷、豚肉串、燒粟米、翠玉瓜、大頭蝦,豚肉串好香,外面脆卜卜包住啲菜,好特別,燒粟米又係必食,鮮甜既粟米經過燒烤之後又juicy,大頭蝦亦都好大隻,燒到好香之餘仲有滿滿既蝦膏,大滿足

湯底: 豬骨湯底 & 甜豉油鍋

美國特選級牛肩胛🐄