2019-06-25 406 浏览
同朋友系西环食完正餐想食甜品,就醒起以前读书食过既依间甜品店,难得过左海紧系要再黎食👻魔鬼窝夫($108)系两个窝夫上面分别有朱古力雪糕香蕉同朱古力心太软,暖烘烘既窝夫配埋又冻又浓滑既朱古力雪糕一冷一热真系好正啊!香蕉同朱古力真系最好既配搭😝而另一边既心太软一切开,浓郁热腾腾既朱古力酱馅流哂落个朱古力窝夫到,咬落去简直系双重既享受,虽然好邪恶但系朱古力控一定会好钟意!抹茶特盛($108)上面有抹茶心太软,抹茶雪糕,啫喱,蕨饼,红豆白玉同铜锣烧,抹茶味道好甘香浓郁,心太软中热烘烘既抹茶酱配铜锣烧同红豆好夹好好食🥰蕨饼有满满既抹茶粉而且咬落去好烟韧,佢仲配送埋玄米茶,中和番甜腻既感觉☺️杂莓窝夫($58)外脆内软既窝夫配埋甜甜酸酸既莓果酱感觉好开胃啊,虽然都好食,但我都系觉得朱古力同抹茶出色d😝
魔鬼窝夫($108)
抹茶特盛($108)
杂莓窝夫($58)
等候时间
15 分钟 (堂食)
$100 (宵夜)