2023-04-04 1332 浏览
有睇过大叔的爱既你地都应该对呢间餐厅唔陌生😏成日经过呢到都无试过🤣因为去亲西环都净系去cafe🍰今次朋友提议就一齐试下:🍴香煎北海道带子🍥 $158推荐✨带子有四大只🤪全部都只系轻轻煎到两面金黄色🍤里面仲keep到好嫩😍带子上面有啲谷物脆脆🥨旁边仲有西柚🧡系非常开胃既前菜!🍴意式烟肉烘蛋🥓 $88面头就铺满牛油果酱、蕃茄酸瓜同埋sour cream🍅下层就系好厚实既烟肉碎同蛋🍳口感松软湿润😗内馅仲有洋葱、青椒、蘑菇等蔬菜🧅建议多啲人先好叫😌食完呢个都已经有饱肚感🤪🍴美国封门柳🥩 $298推荐✨我地叫左五成熟,上枱既时候见到份量都算多!肉质非常粉嫩😍牛味相当浓郁😎唔需要点汁都够哂味👍🏻肉汁都多同埋质感软腍🫶🏼 配菜仲有炸薯同生菜🥬🍴西班牙海鲜炒米形面🥘 $198平时西班牙炒饭就食得多,配米形面就第一次食🤩感觉相比起炒饭无咁干身🤔不过更加粒粒分明🤪口感都几特别😌海鲜就有青口同大虾🦐粉中仲有大量墨鱼仔!食哂都唔觉得腻~🍴苹果金宝配雪糕🍎 $88上枱嘅时候已经闻到阵阵牛油香😗crumble好松脆😎苹果食落清甜有淡淡既玉桂味,面头仲林左啲焦糖酱🫙整体外脆内软😝配埋云呢拿雪糕一齐食简直系冰火交融既

🍴香煎北海道带子🍥 $158

🍴意式烟肉烘蛋🥓 $88

🍴美国封门柳🥩 $298

🍴西班牙海鲜炒米形面🥘 $198

🍴苹果金宝配雪糕🍎 $88
上枱嘅时候已经闻到阵阵牛油香😗crumble好松脆😎苹果食落清甜有淡淡既玉桂味,面头仲林左啲焦糖酱🫙整体外脆内软😝配埋云呢拿雪糕一齐食简直系冰火交融既双重享受😋

整体来讲,食物质素中上👍🏻价钱合理!而且佢绝对系我最近去过既西餐厅入面最具空间感😛地方大之余坐得好宽敞🥰装修采用欧陆风岩哂中意打卡既我😂呢到都适合约会或者同朋友庆祝生日😝另外值得一提系临走嘅时候喺餐厅买左盒佢地饼房@magpie.hk自家制既蝴蝶酥返屋企试屋企人食左都大赞🤣够晒酥脆而且富牛油香🧈仲唔系好甜!一开左就停唔到口😃期待下次试埋其他产品😋
2023-03-30
  • 美国封门柳