2022-08-25
啟岸又有高質餐廳🫶🏻Lunch CP值超高👍🏻lunch Set 有🥗前菜,Main ,甜品同埋飲品🍵,我同朋友都吾想浪費食物就叫左一個Set加一個小食😋Lunch Set嘅麵包係文華麵包🥖,而牛油佢哋自己特製,好smooth好香,的確幾吾錯👍🏻而值得一讚係佢地服務好好,好細心,見我同朋友因為食唔哂兩個Main只嗌左一個set,主動提出free個南瓜湯比我地🥹成個用餐過程佢地都會好關心我地,主動留意我哋需要,呢種服務的確喺其他餐廳越來越少有🫰🏻-主菜我地叫左蟹肉海膽三文魚子意粉同埋炸甜蝦🦐。海膽同埋三文魚子嘅部份都新鮮,食到海膽小小鮮甜味😋略嫌覺得有少少個汁有小小杰,亦都食唔到蟹肉,但整體味道唔錯。而炸甜蝦份量超多😂個人唔係太鍾意連殼食嘅口感,但炸得脆口吾油膩,加少少檸檬汁上面味道更加豐富👌🏻👌🏻總括而言,我覺得呢間餐廳值得回頭👍🏻有機會會試吓晚餐🍴環境舒服,食物精緻,價錢合理,服務亦好好💯朋友聚會傾吓計或者約會都好適合🤓
蟹肉海膽三文魚子意粉
炸甜蝦