2021-11-06 128 浏览
我隔離個位係頭號Burger粉絲 我諗佢日日食都唔會厭 呢排搭巴士成日經過呢間野 個裝修好靚 放工搵左晚去試試佢🍔Signature burger 招牌炸雞漢堡 ($48) - 入面件炸雞勁大件 食得出係新鮮炸起 好香脆 雞肉一d都唔乾 勁juicy 仲有少少辣 好惹味 配埋d醬係好食 呢個好抵食 推介!🍔Bobby Burger 牛肉漢堡 ($55) - 牛肉個樣似係手打feel 唔會過厚 雖然唔係肉汁好多個d但勝在肉味夠濃 加埋生菜芝士洋蔥等配料 好足料好好味🍖Popcorn Chicken 爆谷炸雞粒 (跟餐加$7):呢個有少少失望 好似炸過左龍 有小小乾 仲要有好多炸粒碎食唔到既個包轉套餐要加$25 會有飲品同一款小食🍟炸薯條 - 係我鍾意食嘅粗薯條 好食 岩岩炸起熱辣辣既薯條係無得輸既🥤飲品 - 好多款揀 有百事七喜美年達Meko檸檬茶 又有得refill 怕蝕底心態飲左幾杯🤣不過食客們要注意下衛生 去refill既時候個杯邊唔好掂到出汽水個位 咁就大家都飲得安全😬

炸雞漢堡

個包轉套餐要加$25 會有飲品同一款小食