餐厅: INN - I’m Not Nothing (裕民坊YM²)
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
觀塘居民 今日先知原來裕民坊個商場上面嗰兩層有好多餐廳😶🎈行過呢間餐廳成個空中花園咁😃日頭仲有三層架tea set😲我地平日收工dinner 7:30PM ,滿座不過都拎到室外靚位😍試左:🌟黑松露配薯條 $68⭐紅燴牛面頰肉意大利飯 $138⭐烤焗德國咸豬手配燒菠蘿 $198+$38 轉套餐 包餐湯同飲品飲品轉特飲半價黑松露配薯條 $68一上枱真係超大碟 夠4個人share...... 雖然份量多但質素一啲都唔隨便配既黑松露沙律醬好好味…仲有雜菌碎係入面 黑松露味好香薯條都熱辣辣 軟硬適中 皮薄平日7點前有酒Happy hour價 ,同fd叫杯酒食呢個小食都幾抵👍👍紅燴牛面頰肉意大利飯 $138意大利飯薄薄一層, 上面鋪咗五至六舊大大舊牛肉而且每舊都濃紅酒汁味 軟冧 低脂肪 牛味濃實在很良心🙏 只是個人覺得啲飯少少偏硬但啲牛肉真係好好味烤焗德國咸豬手配燒菠蘿 $198見open rice無乜豬手既推介 所以鍾意食豬手既我就要試下🤣🤣一上枱又係好大碟 豬手份量多 配以酸菜及芥末醬 豬手肉大件 外部唔會燒到乾晒硬哂 見肉食皮偏煙韌 不是硬身 波蘿香甜多汁啖啖肉之選👍叫左士多啤梨藍莓奶昔👍
觀塘居民 今日先知原來裕民坊個商場上面嗰兩層有好多餐廳😶🎈

⭐烤焗德國咸豬手配燒菠蘿 $198
+$38 轉套餐 包餐湯同飲品
飲品轉特飲半價

黑松露配薯條 $68
一上枱真係超大碟 夠4個人share......
雖然份量多但質素一啲都唔隨便
配既黑松露沙律醬好好味…仲有雜菌碎係入面 黑松露味好香
薯條都熱辣辣 軟硬適中 皮薄

紅燴牛面頰肉意大利飯 $138
意大利飯薄薄一層, 上面鋪咗五至六舊大大舊牛肉
而且每舊都濃紅酒汁味 軟冧 低脂肪 牛味濃
實在很良心🙏