见呢间好多人讲,预早book定位,但去到冇咩人。 佢留左个bean bag seat俾我地,坐都几舒服,但起身有少少困难,同埋如果着裙就要小心坐。 张枱好细,高度又唔啱,呢个位比较适合斋饮野,门口同入面其他位都系正常位,嗰d位食野就舒服d. 同埋book位时个姐姐话每月9,19,29号会俾狗狗上1楼坐,撞啱呢d时候去就应该会坐得最舒服。-香辣虾扁意粉:唔算好辣,虾都爽口,有少少配菜,新鲜整起热辣辣-烤焗蛋菠菜配牛角包:个蛋煮得啱啱好,菠菜几嫰,仲有d沙律菜,最好食系牛角包,够热又脆,女仔食呢个做lunch都够-hot blueberry rooibos tea: 茶包冲既,都够浓,微酸-果汁:正正常常服务:staff好nice, 对狗狗好好,仲请佢食野,仲有dog menu, 都好多选择卫生:入座冇要求探热,餐具都系外卖即弃既,有提供湿纸巾泊车:利园三期应该系最近,星期日2-3pm左右要等位,只系等左十几分钟,算快,$16/半小时

-果汁:正正常常

卫生:入座冇要求探热,餐具都系外卖即弃既,有提供湿纸巾

烤焗蛋菠菜配牛角包

香辣虾扁意粉