2019-06-30 355 浏览
放假起身唔愿四围去,又懒得自己煮(重点系煮完食完又要洗碗),最方便就系落楼下茶记食个快既,轻松食完俾钱走人xpp如果有得拣,其实差唔多每次都会坐卡位,呢日咁岩有枱卡位埋单,我就即刻在低左先再睇下食乜♥♥♥大帝黎亲都系食饭,呢日佢就食“五香牛筋腩饭”HKd47~女皇大人同我呢日都无乜饭瘾,加上女皇话想留肚食西多,所以我地就决定要个“滋味常餐”HKd$41加4蚊饮冻鲜奶,仲加左10蚊要左碟菜心一家人share ☜☜☜大帝个饭依旧份量十足,一个大男人食都好够饱,如个系细食既话,真系两个人share都仲得!而我同女皇就要左个蕃茄牛肉米配餐肉炒蛋同多士♪♪♪习惯左起身要饮奶既我,见到枝奶就即刻饮左先=))))而大帝就饮冻柠茶xpp夏天食蕃茄汤底觉得特别开胃!平时食通粉都觉得好大碗粉,原来米粉既份量都一样咁多,可能今日真系唔太饿,所以同女皇share一个餐都觉得够饱肚!!!加配既菜心都又嫩又甜,出街食饭始于无咁多菜,所以有得食都会食多几条=]最后食埋女皇大人话要留肚食既“西多士”HKd$20做甜品咁就perfect晒啦

大帝黎亲都系食饭,呢日佢就食“五香牛筋腩饭”HKd47~

而我同女皇就要左个蕃茄牛肉米配餐肉炒蛋同多士♪♪♪

习惯左起身要饮奶既我,见到枝奶就即刻饮左先=))))

而大帝就饮冻柠茶xpp

夏天食蕃茄汤底觉得特别开胃!

最后食埋女皇大人话要留肚食既“西多士”HKd$20做甜品

咁就perfect晒啦