2021-05-22
Book左8:30後有85折8:45先去到,仲要等,第一次去,去到先知原來間野好細😯 但員工都好有禮貌既有係甘唔好意思唔好意思,遲入唔緊要,係驚食唔切咋因為到10pm close🥲我地都唔太識d蠔,睇到餐牌一舊雲,問員工,佢都有好細心甘慢慢介紹d蠔👍🏻 最後叫左5款蠔各2隻整體都好niceD蠔名我唔識串呢度講唔到上面係咩蠔😂由$32-$78我地都有叫上枱時員工會同你講埋邊隻打邊隻實在幾nice再泥帶子刺身好鮮甜,好大隻😍最後呢件野... 肉眼5成熟好鞋,睇個面都睇到黑麻麻,真係唔好吃薯條係真係難食,叫果隻貨真係唔得好乾,乾到爆成餐俾塊扒搞到扣哂分叫左杯荔枝特飲,甜到爆,no good整體泥講,為左去食蠔,食刺身,呢間野真係好ok既,佢仲會等你食完蠔再上刺身,食完再上main,唔會一次過隊爆你張枱服務都好好,員工好好禮貌,唔會因為太忙就hea你但主菜係真心唔得,塊扒都$3xx,薯條真係建議餐廳叫過第2隻貨,呢隻好乾😣
8:45先去到,仲要等,第一次去,去到先知原來間野好細😯
實在幾nice
再泥帶子刺身
好鮮甜,好大隻😍
最後呢件野... 肉眼5成熟
好鞋,睇個面都睇到黑麻麻,真係唔好吃
薯條係真係難食,叫果隻貨真係唔得
好乾,乾到爆
成餐俾塊扒搞到扣哂分
叫左杯荔枝特飲,甜到爆,no good
服務都好好,員工好好禮貌,唔會因為太忙就hea你