2020-05-13 55 浏览
男朋友一直唔明我點解咁鍾意食蛋🥺佢更加唔明,對於一個💛愛蛋💛之人黎講,成餐飯可以由頭帶到落尾都係🥚蛋料理,真係一件好幸福嘅事🥰於是,想食🍽全蛋宴,我唯有捉住我朋友同我一齊去Tamago-EN🤗-平日夜晚嘅北角匯人流唔算多,但係Tamago-EN都full full地,好多識蛋之人🤣-🥚蛋小食🥢🍢五款玉子串燒有齊🖐🏻種口味🔸番茄仔🔸海藻醬🔸親子三文魚🔸鱈魚子沙律🔸蟹肉🔸 配滑捋捋甜蛋各有特色~🧀芝士明太子筷子卷就比較濃味,大板燒風味同略帶煙韌口感,仲鋪上靚靚嘅太陽蛋🍳 -🥚蛋包飯🍛佢地嘅蛋真係特別香特別滑🤤燉牛肉蛋包飯嘅醬汁惹味,牛肉燉得夠林,值得試👍🏻-🥚蛋Pancake🥞⚠️必試⚠️ 疏乎厘Pancake好有驚喜‼️蛋香💯空氣感💯口感💯🤩我地叫左個🍑焦糖香桃疏乎厘Pancake,topping仲加左核桃增添口感☺️餐廳亦有其他甜品選擇,例如佢地嘅自家製芭菲🍨,賣相靚又特別~-飲品都好多選擇架😋 🥤黑糖珍珠奶茶嘅奶茶味都幾濃~而🍹鮮果水果茶就好足料🍊🍉🍓-
男朋友一直唔明我點解咁鍾意食蛋🥺
🥚蛋小食🥢

🥚蛋包飯🍛
佢地嘅蛋真係特別香特別滑🤤
燉牛肉蛋包飯嘅醬汁惹味,牛肉燉得夠林,值得試👍🏻

🥚蛋Pancake🥞
⚠️必試⚠️ 疏乎厘Pancake好有驚喜‼️
蛋香💯空氣感💯口感💯🤩

飲品都好多選擇架😋
🥤黑糖珍珠奶茶嘅奶茶味都幾濃~
而🍹鮮果水果茶就好足料🍊🍉🍓