2021-01-13 57 浏览
Top呢個商場喺旺角行就行得多,但係喺裏面搵嘢食就真係第一次,咁啱行過肚餓,就同朋友嚟咗依間叫做no money so lonely嘅餐廳,個名已經夠晒特別,一於行入去試吓🤩一入到黎裝修全部都好特別,好有藝術嘅style,連杯杯碟碟都係有特別設計過,啱晒各位文青過嚟打卡同食嘢都一流!而且依度嘅嘢食都好好食,全部都好有特色!我叫咗一個煙三文魚海鮮醬意大利麵依個10分推介大家食,有意外驚喜,食落去辣辣地,但又唔會泰勒,重點係意粉個汁勁好味,海鮮醬味好濃,超級彈牙,中間擺咗幾片好厚嘅三文魚,啱晒我依個三文魚嘅fans😆❤️貧窮是寂寞拼盤離到「嘩」左一聲😋超級大份,裏面材料仲要好豐富,有薯仔條、薯條、魚丸全部都炸到脆卜卜!最特別係個魚丸,咬落去仲有粟米粒,超級驚喜😍

而且依度嘅嘢食都好好食,全部都好有特色!
我叫咗一個煙三文魚海鮮醬意大利麵

貧窮是寂寞拼盤
最特別係個魚丸,咬落去仲有粟米粒,超級驚喜😍