2019-12-14 1599 浏览
幫襯過好多次,食物質素愈黎愈差,野食愈黎愈冇味,有次食沙律入面有黑色鼻涕蟲,同佢講以為會refund ,點知俾左個95折就算,sorry 都冇句。今次食真係忍唔住,叫左外賣雞扒炒烏冬,入面食化學嘅藍色係入面,仲有怪味,即刻拎返落去同佢換,佢就話係d紫椰菜甩色,唔退亦唔換,仲串你紫椰菜甩色係常識,下次叫記得唔好叫炒烏冬。重點係你碗野有怪味,第2有邊食expect d蛋白上面係藍色,點知你d紫椰菜係咪染色,同埋你煮到爛哂,唔好話加左好有營養,只係拎係碗野變得更嘔心,問佢可唔可以換第2樣野,好似要跪係到求佢,連佢幫我整走d椰菜,想解決問題嘅意思都冇,俾錢買難受,唔會再食。