2021-09-13
🥗蟹子沙律 💵58🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀以$58有咁大碟沙律真係抵,有沙律菜🥬、車厘茄🍅、有蟹柳🦀、青瓜🥒、當然唔少得主角-蟹子🤤底下原來有汁,需要攪拌黎食,個汁鹹鹹地,好開胃~🐟三文魚腩刺身 💵68🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀$68有3片刺身,每片都好大塊又厚身,油脂感💯,我食一片覺得正但到第二片就覺得太膩🤪🦐有頭甜蝦刺身 💵58🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀$58有5條,中型size ,食落都好新鮮,肉質鮮甜彈牙,絕對唔係死蝦既梅👍🏻🍣加拿大海膽壽司 💵48🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 因為無普通海膽,於是嗌左加拿大海膽,望落都新鮮,食落亦鮮甜,唔會有臭味,海膽份量亦多🤪🍣三文魚子壽司💵28🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 我致愛既三文魚子😆粒粒都勁大粒,相當新鮮,每一咬每粒都爆出黎,滿足感💯🍣蟹膏壽司 💵28🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 超級多蟹膏,又係好新鮮,聞同食落絕無腥臭味😆不過有啲鹹,唔洗沾咁多豉油~🍣蔥花吞拿魚腩壽司💵38🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 講到口水都乾,新鮮貨👍🏻勁多吞拿魚腩蓉,放落口會溶係口中😋口感好綿綿既,但絕非梅肉既口感🤤🤤🍣火炙左口魚壽司 💵32🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀左口魚其實係我第一次食😂有驚喜😆口感入口即溶,不過有
🥗蟹子沙律 💵58
🍣蟹膏壽司 💵28
🍣蔥花吞拿魚腩壽司💵38
🍣火炙左口魚壽司 💵32
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
左口魚其實係我第一次食😂有驚喜😆口感入口即溶,不過有啲鹹,所以唔洗沾太多醬油,下次可以再食左口魚😋
☀️整體而言,我覺得地點都算易搵,店員服務💯,雖然壽司價錢方面,我覺得有啲貴,不過係絕對值得食,每件既壽司都十分新鮮亦份量多😆食完超級飽不過就有啲口乾~