随心所欲嚟到左""一锅堂"",价格开心,性价比急升,决定开餐啦!▶️70分钟火锅餐◀️定量火锅餐真系平啲又得,美国安格斯牛颈脊拼西班牙猪梅肉片都好抵,一试就难忘😋。▶️蕃茄薯仔牛粒汤◀️汤底大大碗,蕃茄薯仔牛粒一起,汤汁浓郁,吸晒汤底,甜甜咸咸就滞👍🏽。▶️韩式腌萝卜◀️韩风味道满分,腌萝卜口感松软,咸甜适中,味道鲜美,我好满意👍🏽。▶️凉伴豆芽◀️豆芽酸口辣舌,配上特制酱汁,好耐未试过嘅味道👍🏽。▶️潮州潴肉扎◀️原条潴肉扎味道足味,配料一应俱全,咬落口感好好,我好满意😄。  最后落实,一锅堂最唔好忽视就系返到环境,舒适之余仲有佢地嘅亲切服务🥰。People Mountain People Sea,最好享受就系美食!😋🔥🔥所以呀,行街打边炉,一锅堂好啱

▶️70分钟火锅餐◀️

▶️蕃茄薯仔牛粒汤◀️

▶️韩式腌萝卜◀️

▶️凉伴豆芽◀️
豆芽酸口辣舌,配上特制酱汁,好耐未试过嘅味道👍🏽。

▶️潮州潴肉扎◀️