餐厅: 濠餐廳
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
餐厅: 濠餐廳
资讯:

2023-07-10 129 浏览
L'Eau Restaurant(濠餐厅)位于香港沙田大涌桥路丽豪酒店三楼。今次自助晚餐嘅主题系澳葡美食,餐厅都多左好多澳葡装饰。自助餐梗系有冻海鲜, 今次嘅冻海鲜有长脚蟹,虾,青口等等。另外都有寿司吧提供寿司同刺身等等。 沙律种类都唔少,另外都有火腿等等嘅前菜可以食。不过今次嘅重头戏系澳葡菜, 喜欢食热盘嘅人一定唔会失望,热盘有澳门避风塘炒龙虾钳、澳葡马介休球、大三巴猪扒包、黑沙环小炒王、葡国鸡,水蟹粥等等。全部热盘都有电磁炉保温,食落仲系热辣辣。 餐厅除左室内有嘢食之外,室外都会提供国际池畔烧烤自助餐。烧烤食物有羊脾, 牛仔骨等等,即叫即烧!另外, 餐厅仲会不定时有特别嘅菜式,包括焗龙虾同埋火焰雪山蛋糕。 大厨会喺大家面前点火焰,食客都睇到好开心!而甜品区都有唔少选择,有葡挞,tiramisu ,焦糖炖蛋,杏仁挞,芝士蛋糕。最重要紧系有任食嘅movenpick 雪糕。当中我觉得芒果热情果最好食, 酸酸甜甜,清爽可口,是夏日消暑的不二之选。总的来说,L'Eau Restaurant(濠餐厅)是一家性价比嘅自助餐。

自助餐梗系有冻海鲜, 今次嘅冻海鲜有长脚蟹,虾,青口等等。另外都有寿司吧提供寿司刺身等等。 沙律种类都唔少,另外都有火腿等等嘅前菜可以食。