平时都有去开Gaia group食嘢,佢哋啲Staff服务态度一向平平,但系今次竟然遇到一个非常好嘅体验,令我一定要写食评!话说早几日去左Times Square食lunch,因为要用咗啲coupon佢。我嗌咗杯泰式冻奶茶,奶茶嚟到之后我用匙羹不走啲冰,呢个时候原本企喺reception位置嘅菲律宾籍女员工见到,走来问我系咪唔想要冰?我话系呀!跟住佢竟然主动话叫水吧重新做过一杯俾我,我话唔紧要,但佢非常诚恳咁收走我杯奶茶,然后叫水吧换咗一杯满嘅冇冰俾我。呢个举动令我相当震惊,基本上唔会喺香港普通餐厅里面发生!even平时落单,你叫佢少冰,佢都未必一定会少冰俾你,所以呢一位Staff非常有心,对工作有热诚,希望佢哋公司高层见到,对佢有所赞赏!亦因为佢我会多啲嚟帮衬!

香草带子芦笋阔面
香草带子芦笋阔面