2016-09-22 8192 浏览
难得入到黎天水围 都好耐无黎喇 一场黎到 朋友仔话不如去望下华嫂多唔多人啦 又闲日 咁应该okay既讲真 一直都无concept 华嫂系呢到又咁近西铁站既 虽然自驾入黎 不过搭西铁都唔算远水路 都要等左15分钟 人都算多 估唔到闲日都咁多人 话就话暑假啫 但眼见唔似学生啰.....山长水远都要入黎食 果然有FACE又有FANS拧多?! 多柠? 睇到之后都有谂到 会唔会肚痛顶唔住架呢?其实我觉得似系大杯装既益力多 饮落去唔觉有好强既柠檬味即使我用尽狗牛二虎之力系咁笃......最终都系无功而还确实系好有谂头又好港式既配搭 若果大家想饮大杯装多多 都可以一叫既招牌菠萝BELL 真系唔讲得笑 非一般既组合 茄蛋治进化版咪就变左茄蛋菠萝油啰!!!若然你钟意菠萝油之余又会食茄蛋 咁我都真心推介因为块茄好厚又新鲜多汁 块蛋系热辣辣即时煎起 个菠萝BELL 又系脆脆皮 咬落去系好多种口感 都几满足!!呢个纯抽水 食左朋友仔一旧不过望落都好吸引 虽然你会话又系个啲野 有几特别先?!一丝不苟 整齐多料 三文治再烘底 蛋味极浓郁 生菜系新鲜好爽口 简单就是美 热辣辣既天时 真系唔多想食面呀饭呀个啲 讲真食
难得入到黎天水围

讲真 一直都无concept 华嫂系呢到

又咁近西铁站既 虽然自驾入黎 不过搭西铁都唔算远水路

山长水远都要入黎食 果然有FACE又有FANS
冻柠檬益力多
拧多?! 多柠? 睇到之后都有谂到 会唔会肚痛顶唔住架呢?

其实我觉得似系大杯装既益力多 饮落去唔觉有好强既柠檬味

即使我用尽狗牛二虎之力系咁笃......最终都系无功而还

招牌菠萝包
招牌菠萝BELL 真系唔讲得笑

非一般既组合 茄蛋治进化版咪就变左茄蛋菠萝油啰!!!

若然你钟意菠萝油之余又会食茄蛋 咁我都真心推介

因为块茄好厚又新鲜多汁 块蛋系热辣辣即时煎起

招牌碎蛋沙律多士
呢个纯抽水 食左朋友仔一旧

不过望落都好吸引 虽然你会话又系个啲野 有几特别先?!

简单就是美

热辣辣既天时 真系唔多想食面呀饭呀个啲

讲真食饱饮杯野就最写意

而且华嫂 我讲紧真系事头婆个华嫂 会走埋黎每枱问 今日啲野食有无咩意见呀?!

其实佢真心有HEART又亲民 唔会出左名就唔理人 NICE!
2016-08-19
等候时间
10 分钟 (堂食)
招牌碎蛋沙律多士