Weekend同朋友去南丰纱厂 (好开心有好多🐶🐶) 平时去南丰纱厂多数都系食佢入边𠮶啲餐厅 今次试试新嘢 原来附近有个商厦 去行街玩狗之前去咗附近嘅Coti食个靓brunch 🙂蒲烧鳗鱼滑蛋饭睇相已经觉得好吸引 估唔到实物与照片很相符!一大条肥美蒲烧鳗鱼横跨成只碟 加上厚身滑蛋 大量紫菜 沙律菜 捞埋烧汁送饭 口感非常丰富 $88 抵到烂🤫All day breakfast 都好丰富 有齐炒蛋 面包 沙律 茄汁豆 烟三文鱼 哈密瓜 同埋重点推介嘅鸡扒🍴 焗鸡扒腌得好好味 即叫即煎 脆脆的鸡皮 嫩嫩的鸡肉😋 仲有唔系成日系all day breakfast见到嘅哈密瓜🍈 推荐用爽甜嘅哈密瓜配搭咸香三文鱼 一甜一咸好夹😛除咗大路cafe饮品 Coti都有几款特色饮品☕️ 焦糖布甸咖啡面层好似crème brûlée 咁烧到焦香 卖相好靓🤩 香甜嘅焦糖配上咖啡啱啱好 唔会太甜😙而有气柠檬咖啡basically就系sparkling water + 🍋 + ☕️ 似espresso tonic嘅变奏版😂 啱晒炎炎夏日消暑💦