作为港女既我梗系会比d花花呀蝴蝶呀等等打卡既地方吸引到🌷🌹一于捉埋男朋友打卡先有d可惜既系店舖位置唔系好大,打卡既地方都主要系食物💐🌺最估唔到既系原来呢到系食泰国fusion菜架星期六上就唔太多人,不过都建议先book位💕PADTHAI STYLE GNOCCHETTI SARDI WITH BACON贝壳粒意粉好有咬口,估唔到可以用PADTHAI既汁黎煮意粉,炸到脆卜卜既BACON好香,同成碟菜好夹💕VELVET GOLDMINE成碟菜靓到我都有d唔舍得食呀,好多花花<3紫色既意大利饭再加埋青口、芝士焗虾味道岩岩好,仲有好多金箔,闪令令架🫣💕THE FALLEN ANGEL跌落凡间既天使终于出场,排场够晒华丽浮夸,一出场只系听到,必须打卡,好想将佢个皇冠带上头做一阵公主😍不过都要留意番佢系班戟,都建议快d打完卡请职员收走道具就可以食啦~三层班戟加埋就好似个蛋糕甘好松软,中间有cream同草莓酱,食落唔会好甜💕焦糖饼干奶昔可爱既鸭仔真系令我少女心爆棚,一上菜只可以讲一句,饮落真系好似有十几块LOTUS饼干一次过摆入口甘,再加上外面有焦糖爆谷仲伴杯,打卡得黎又好饮好食💕香蕉朱古力
星期六上就唔太多人,不过都建议先book位
💕VELVET GOLDMINE
💕THE FALLEN ANGEL
跌落凡间既天使终于出场,排场够晒华丽浮夸,一出场只系听到[WOW],必须打卡,好想将佢个皇冠带上头做一阵公主😍不过都要留意番佢系班戟,都建议快d打完卡请职员收走道具就可以食啦~三层班戟加埋就好似个蛋糕甘好松软,中间有cream同草莓酱,食落唔会好甜
💕焦糖饼干奶昔
可爱既鸭仔真系令我少女心爆棚,一上菜只可以讲一句[太可爱了吧],饮落真系好似有十几块LOTUS饼干一次过摆入口甘,再加上外面有焦糖爆谷仲伴杯,打卡得黎又好饮好食

💕香蕉朱古力奶昔
呢杯天使香蕉朱古力奶昔我真系唔识讲咩好,又靓口感又够RICH,不过好饱肚,两个人饮一杯都好够@@
👍🏻👍🏻整体黎讲呢间餐厅好睇好食,野食都几大碟,中等价位,各位男士记得book mark啦,生日周年庆都好岩黎~🤩
2024-04-13