好耐無岀旺角,原來花園街有好多新餐廳,呢間丼飯店裝修好搶眼,老虎公仔好有氣勢,乜嘢精氣神都返哂嚟,星期五夜晚去,等左五分鐘就有位喇!我平時好鐘意食蟹,見到蟹丼飯當然抵擋唔住,蟹丼飯入面有蟹膏蟹鉗蟹肉,蟹柳等等,另外可以選配唔同嘅醬汁,而我揀嘅就係海膽醬,混合埋一齊感覺好夾,好快就食完一碗當飯。朋友點選嘅九公丼都非常吸引, 吞拿魚魚好新鮮,最開心嘅係孩子都有兩款,加埋三文魚海膽,中吞拿魚及吞拿魚蓉,口感好豐富,好似啲餸仲多過啲飯,超級抵食。本身兩個人一人一當飯都夠食,但見到個隔離枱個牛牛牛牛牛卷壽司,真係忍唔住嗌。店員會喺壽司碟嘅事周圍點上火,好適合打卡,不過咁樣係唔會影響到個壽司變到暖笠笠嘅其實同餐廳嘅格調、有趣嘅風格都好一致,好似佢嘅水杯上面寫着「元氣水」,對於返咗成日工嘅我,感覺好似為我打氣一樣。還有壽司上面嘅和牛,好香牛味,而且軟林林,加埋入面有我最鍾意嘅牛油果同蟹柳,碎蒜片好有趣好好似薯片咁脆,好正!另外餐廳都好貼心,提供一個掛鉤放喺牆上面,等客人可以掛上手袋