2020-08-27 1766 浏览
美国大型连锁店,开左40年,全球分店超过200间,主打传奇芝士蛋糕呢间店,之前因为太多人排队,所以一直无去试,而家特登系疫情期间去试,点知都要等一粒钟⋯餐厅环境好似旧时传统舞厅咁,好有主题feel,加埋啲灯光,好柔和温暖。行入餐厅,环顾四周,我发觉呢度咩客人都有,亚裔,西方人,伊斯兰教,菲律宾,美国,摩纳哥都有,当然点餐还是用英文的。因为餐牌真系太多太多选择,我同朋友都搞左一轮先落到单🙈,最后一人叫左个主食分别系‘意式酥炸鸡肉’+‘水牛城鸡翼‘,另外当然要试下呢度主打芝士蛋糕🍰,点完之后发觉,呢度有餐前包送,仲要系黑糖面包,虽然我麻麻地硬身面包,但呢个黑糖面包真系好食,比Outback还要好食。店员服务态度好好,不断帮我地加水,而且主动问我地有咩需要,啲食物味道如何等。我自己觉得最好食系黑糖面包,意式酥炸鸡肉个薯蓉,同埋个芝士蛋糕,其他我都觉得没咩特别,你会发觉呢度点咩𩠌都会有芝士酱跟比你,芝士确系一流,如果你系芝士控,真的值得一战。

2020-08-17
等候时间
60 分钟 (堂食)
  • 餐前面包
  • 原创芝士蛋糕