2020-03-10 63 浏览
平日下午嚟个甜品下午茶,上次食过隔离嘅泰菜,今日就试呢间以芒果为主题嘅甜品店喇!见著每份甜品都系由同一店员主理,临走前仲问我啲甜品好无食,感觉好亲切!Super Mango Mania 超级芒果狂热 - 新鲜芒果丶椰汁糯米饭丶芒果布甸丶芒果雪糕,芒果清甜,样样味道都唔错Mango Granola 芒果营养酥脆 - 鲜乳酪,配新鲜芒果丶香蕉丶士多啤梨丶燕麦片,份量好足,大大碗乳酪,有鲜果,又有脆脆燕麦片,食完觉得自己好健康,好饱!入座时,店员会先为每位客人探热,再递上消毒酒精洗手液俾客人消毒双手,确保食得衞生又安心;呢度嘅店员个个都笑容满面,令人好relax,享受到泰式甜品之余,仲有感受泰式友善服务 👍🏻
Super  Mango  Mania
Mango Granola