2020-03-20 174 浏览
最近病菌咁西利真系好耐无出过街,呢日真系约左个好耐无见既朋友聚下,所以行完街决定食埋饭先。依家真系无乜人出黎食饭,见到呢到又大装潢又好有feel咁所以就入左去试下🤣一坐底,店员立即递上纸袋俾我地装住口罩,好细心👍🏻种类都有好多选择,我同朋友就决定叫一个面餐一个饭餐可以一齐share两样都试哂😋叫左呢个卤肉饭套餐,卤肉味道好浓,送饭一流👍🏻仲要跟埋碗蒸蛋,热辣辣又好似豆腐咁滑,得一碗真系嫌唔够啊~🤣然后配菜亦都有好多,呢个餐简直系好健康。然后叫左呢个牛魔王浓汤面,牛方面包含左五个部位,肉质非常之淋好重牛味,份量亦都好多好大旧。而个汤先至系精华,好浓味,饮完又唔会觉得口干,真系一啖汤一啖面咁食,正👍🏻

一坐底,店员立即递上纸袋俾我地装住口罩,好细心👍🏻