2021-07-07 81 浏览
呢間店係popcorn 商場個位, 小小隱密~ 但係絕對係一個間唔錯既日式放題~ 呢間野裝修幾正~ d位置擺位其實寬趟,裝修靚,乾淨舒服而且有一個送餐機械人幫你送餐.非常便捷器皿非常乾淨, 冇果種油淋淋既感覺, 而且佢地好細心, 調味碟都有2款揀~ 3格既岩曬我呢d 咩都想試下既而且調味料蚪好多選擇,好多口味! 竟然有椰子芫茜 韭菜醬油今次揀左個沙爹湯底, 配呢個 美國SRF和牛餐,講真,呢個沙爹湯裡面有好多花生碎,濃郁.聞落去非常香. 同個牛肉 好夾呢個套餐都包有其他多款牛肉,豬, 雞肉!另外覺得正,就係呢個特選雞腿肉~ 非常嫩滑~ 擺耐左都唔會老~ 而且佢地好細心, 每件肉切size 岩岩好, 跟返佢個煲既size.豚肩肉都非常靚,肉色有色澤,入口口感非常好講埋d 自助吧, 幾欣賞佢地既細心同衛生, 每款菜都有蓋啦~ 成個台都非常乾淨.菜既款色 應有盡有,配菜都有d 特色既~ 自己最鍾意年糕福袋,同個黑椒牛丸另外有一個雜炊飯系列, 可以打完邊爐, 尾聲黎一個飯~甜品方面,都多一個選擇, 除左雪糕外! 仲有自製窩夫! 飲品方面, 除左汽水外, 都有多幾款鴻福堂揀~ 可以食得健康~覺得

呢間野裝修幾正~ d位置擺位其實寬趟,裝修靚,乾淨舒服
而且有一個送餐機械人幫你送餐.非常便捷

而且調味料蚪好多選擇,好多口味! 竟然有椰子芫茜 韭菜醬油

今次揀左個沙爹湯底, 配呢個 美國SRF和牛餐,

呢個套餐都包有其他多款牛肉,豬, 雞肉!

豚肩肉都非常靚,肉色有色澤,入口口感非常好

另外有一個雜炊飯系列, 可以打完邊爐, 尾聲黎一個飯~
甜品方面,都多一個選擇, 除左雪糕外! 仲有自製窩夫!

覺得呢間呢個價錢, 好抵玩~ 多野食, 服務又ok~ 至緊要 乾淨 坐得舒服~又好味
2021-06-17