2020-07-10 1141 浏览
cocktails with jazz•环境舒服,餐厅主要分两边,边主要系食晚餐令一边系饮酒中间有个钢琴,每晚都有歌手表演jazz, 仲可以点啲自己钟意嘅欧,Cocktail种类都几多,点左两杯一杯叫做lobster punch house , 特别钟意佢个花纹杯,佢个龙虾杯战都好得意,呢杯个味道OK都系一般大路Cocktail,另一杯令我印象非常深刻就系ocean bliss cocktail , 成杯紫色好靓,一饮落去就饮到海带既味道,呢个味道我都系第一次饮到,果然切合海洋主题,系好得意不过唔系我杯茶,小食叫左个buffalo Chicken Wing同炸鱼薯条 , 有惊喜送酒一流,呢度啲橄榄都好好食👍🏻
cocktails with jazz