2024-05-26
🍡裝修勁新潮💯玩味十足🥳仲坐得舒服😌咁嘅環境掃街真係不得了呀🥳🍡掃街拼盤:呢個掃街拼盤好豐富✅樣樣野都係掃街必食嘅😋有造型好似雪糕嘅麥皮蝦芒果沙律脆筒🍦熱辣辣嘅碗仔翅蒟蒻麵👍大大粒嘅魚蛋💯勁香口嘅山椒鹹蛋黃雞翼🐥仲有我最愛嘅蝦頭油菜圃燒賣🍢同埋新煎釀三寶😍一個拼盤就滿足晒好多個掃街願望嚕🥳▫️麥皮蝦芒果沙律脆筒▫️碗仔翅蒟蒻麵▫️特特大魚蛋▫️山椒鹹蛋黃雞翼▫️蝦頭油菜圃燒賣▫️新煎釀三寶🔥籠仔腸粉:腸粉滑嘟嘟又多醬汁🔥熱辣辣超好食呀🥳🐥瑞士雞翼 :朋友最喜歡食鷄翼💕呢份一碟六隻佢可以自己一次過KO👍過足癮呀🥳🥚蔥油溏心蛋飯 :看似平凡但其實一啲都唔平凡😍個蔥油真係好香好好味道👅正呀喂🥳🧇雪糕雞蛋仔102畫室:呢個雞蛋仔嘅質地好鬆軟🍳充滿住蛋香味✅仲跟埋一個畫板同兩支食用topping👩🏻🎨而且玩味十足👍味道可以自己揀😛我地揀咗草莓醬同埋海鹽焦糖醬💯雪糕就要雲呢拿口味😋撈埋一齊有得玩又有得食😍好開心呢🥳🍧熱豆腐凍芝麻糊:朋友好喜歡食芝麻糊😋所以呢個一定要order✅熱豆腐花上面有片糖嘅裝飾🥳我地將d凍嘅芝麻糊倒落去之後😍豆腐花上面啲糖就會開始慢慢溶化🥳正呀喂🥳🍮「汪AH姐」咖啡燉奶凍:個名好有趣
▫️麥皮蝦芒果沙律脆筒
▫️碗仔翅蒟蒻麵
▫️特特大魚蛋
▫️山椒鹹蛋黃雞翼
▫️蝦頭油菜圃燒賣
▫️新煎釀三寶
🔥籠仔腸粉:腸粉滑嘟嘟又多醬汁🔥熱辣辣超好食呀🥳
🍮「汪AH姐」咖啡燉奶凍:個名好有趣🤣個咖啡味果然好香濃✅有曬畫面呀🥳
🥭芒芒甘露沙冰:勁多芒果❤️真材實料😋味道超香甜呀👅
🍋西柚橙香檸茉莉:喜歡清新嘅口味嘅呢杯就啱曬👍仲要唔係好甜添🥳