2020-10-22 257 浏览
Set A 🐷傻猪猪餐 日式汁烧猪腩片汉堡 🍔$98 (9/10)⁣唔知大家对burger有咩要求,👦🏻就钟意好香好juicy嘅感觉🤤🤤🤤。⁣哩个burger就岩哂👦🏻,猪肉片加左洋葱🧅同日式烧汁去炒,所有配料都比酱汁包住哂,好香同有少少甜味👄。⁣入面仲加左啲香菇去令到成个包更juicy更惹味👀。⁣佢地嘅薯角大大份好食又饱肚,另外,包体好松软、咬落唔会黏口,系我钟意嘅类型🧡。⁣⁣Set H 黑松露野菌手工阔条面🤎 $98(8/10)⁣佢地用嘅系一款香港制造嘅手工意粉😎,意粉比较厚身、烟韧同平啲食到嘅意粉好唔同👀👀。⁣配上香味温和唔攻鼻嘅黑松露酱同菇菌😛😛,好鲜好香,重点系全素可以食!!⁣⁣🥤Movenpick strawberry milkshake🍓 +$48 (8/10)⁣Milkshake绵密冇碎冰❄️, movenpick嘅味道保留得几好,冇甜左或者淡左😛😛,钟意食movenpick嘅朋友可以一试,我地去嘅时候得士多啤梨味拣🍓🍓。⁣⁣我地都几钟意哩啲新式Burger☺️☺️,感觉组合更多更有惊喜,推荐!😛⁣
Movenpick milkshake

入面仲加左啲香菇去令到成个包更juicy更惹味👀。⁣

Set H 黑松露野菌手工阔条面🤎 $98(8/10)⁣

Movenpick milkshake