2013-07-21 205 浏览
知道風月堂喺旺角中心對面開了新店,終於都唔洗等位又可以喺旺角搵到個地方舒舒服服坐低食個飯大部分座位都是半梳化半木椅的, 空間感夠, 唔會似一街之隔的舊店咁迫先來了蜆肉意粉,啲辣椒好鬼辣呀,意粉有點未夠熟,硬硬的,不過調味唔錯再來牛油果煙三文魚 pizza, 厚厚的芝士層,拉開絕對有一絲絲的效果,加上焗過的牛油果滑滑的質感,薄脆的批底,十分好吃牛肉漢堡十分足料,雖然漢堡扒算不上很 juicy, 但全溶了的芝士在上面,份外好吃還有煙肉,很多沙律菜,厚片蕃茄,帶來了健康的感覺,又減少了吃大舊肉之後的罪惡感~侍應感覺上有點未熟手, 不過都很主動幫手加水, open kitchen, 見到廚師先生在煮食, 又是另一種眼睛的享受~

侍應感覺上有點未熟手, 不過都很主動幫手加水,