抵食好食串串锅🍲已经帮衬过好多次,今次系电话book枱,5大1细,老板好细心会食之前几个钟打比你cmf booking ,咁就吾会吾记得去食啦👍🏻Book左星期五晚7:30食,去到即刻有位坐,老板仲准备左间房比我地坐(唯一一间房),房可以坐到一围既人数,但老板都比我地坐,可能系见有小朋友啦,好好人呀,多谢老板坐底我地叫左麻辣汤底&寿喜烧(+$18),4人以上可以叫2个汤底,想食鸳鸯锅就再加钱。10-15分钟左右2个锅底都上左啦,滚就有d慢,都成10几分钟左右,望住个汤滚好肚饿🙈等紧滚既时间去左拎野食,好多野食都系自助式,有丸、菜、菇、一串串、粉面、饮品、甜品雪糕⋯仲有d贵少少既野食就填纸仔比职员落单。有牛猪肉、沙白、鱼皮饺、鸭血、莴笋、萝卜等。落单上菜既时时间都好快,5-10分钟内,落左几次单都无漏单,喱点要赞👍🏻因为通常出面任食式系愈出愈慢讲下味道、食物质素啦:-汤底:味浓,吾会好hea沟好多水好淡咁,仲会愈滚愈咸,不过当晚既寿喜烧汤底就有少少出错,个汤底系咸既,平时应该系甜先岩,同职员反映后发现原来系厨房姐姐倒少咗味醂🙈结果加返味醂比我地,汤底即刻甜返正常返。职员都有跟进味道方面,
抵食好食串串锅🍲

寿喜烧锅(+$18)
麻辣中辣锅

任食自助区

牛,猪肉

讲下味道、食物质素啦:
-汤底:味浓,吾会好hea沟好多水好淡咁,仲会愈滚愈咸,不过当晚既寿喜烧汤底就有少少出错,个汤底系咸既,平时应该系甜先岩,同职员反映后发现原来系厨房姐姐倒少咗味醂🙈结果加返味醂比我地,汤底即刻甜返正常返。职员都有跟进味道方面,系好细心呢,赞

-食材:好食,款式都算多,系沙白一般,太细粒,仲有d沙。但甜品有牛奶布丁雪条,本人真系好钟意食,荼毒埋啲朋友一齐食左2-3条🤭
牛奶布甸雪条

服务态度超好,老细同职员都好友善,会不停帮你加汤底,同埋本生我地应该9:30食完,但到10:30都无赶我地走,可能出面仲有枱啦,喱点好惊喜,同成年无聚既朋友可以倾耐d计👍🏻

价钱我谂系任食黎讲都算最抵食,繁忙时间都系$158加一,星期五六日加$10,埋单都吾洗$200/位大人
如果7:30前埋单同好似9:30后入座就$138/位,好抵食啰

一定要帮衬多d😍

寿喜烧锅(+$18)
麻辣中辣锅
任食自助区