喺湾仔附近谂唔到食咩,所以决定试吓好多人推介但其实自己冇咩大兴趣嘅素食餐厅 𝙈𝘼𝙉𝘼! @manafastslowfood ~食完之后又再次令我对素食改观,真系好好食啊🥰湾仔分店装修好有格调,有东南亚风味,仲有榻榻米,坐喺地下食,劲𝗰𝗵𝗶𝗹𝗹啊!.usually a big meat eater but decided to try @manafastslowfood 😋 for some vegan food! didn’t expect it to be this good 🤤 plus the portion sizes are huge 😱 we ordered a half wrap each and we were pretty full 😂 overall, definitely worth a visit, vegan or not!.ღ 𝘽𝙪𝙞𝙡𝙙 𝙔𝙤𝙪 𝙊𝙬𝙣 𝙁𝙡𝙖𝙩 $𝟱𝟬 𝙝𝙖𝙡𝙛听闻𝗳𝘂𝗹𝗹 𝘀𝗶𝘇𝗲好大份,所以我同男朋友都系一人点左一份𝗵𝗮𝗹𝗳,拎上手真系好重好聚手,我哋都觉得好足够好饱肚啊!餐牌上有多种唔同嘅配料配搭,可以拣四种唔同嘅配料,亦都可以加钱

ღ 𝘽𝙪𝙞𝙡𝙙 𝙔𝙤𝙪 𝙊𝙬𝙣 𝙁𝙡𝙖𝙩 $𝟱𝟬 𝙝𝙖𝙡𝙛
餐牌上有多种唔同嘅配料配搭,可以拣四种唔同嘅配料,亦都可以加钱再要多啲,但我觉得四种已经爆晒馅,好足够啦!
𝘽𝙪𝙞𝙡𝙙 𝙔𝙤𝙪 𝙊𝙬𝙣 𝙁𝙡𝙖𝙩

♡︎ 𝗥𝗼𝗮𝘀𝘁𝗲𝗱 𝗖𝗵𝗲𝗿𝗿𝘆 𝗧𝗼𝗺𝗮𝘁𝗼𝗲𝘀, 𝗕𝗼𝗶𝗹𝗲𝗱 𝗘𝗴𝗴, 𝗛𝗮𝗹𝗹𝗼𝘂𝗺𝗶 𝗖𝗵𝗲𝗲𝘀𝗲, 𝗛𝘂𝗺𝗺𝘂𝘀
我自己几钟意我今次嘅呢个配搭;蕃茄仔好甜,识落仲有少少爆汁、𝗵𝘂𝗺𝗺𝘂𝘀口感浓厚,份量好多好多,个底都浸满晒,多到忍唔住分啲俾男朋友𠮶份🤣而𝘃𝗲𝗴𝗮𝗻 𝗰𝗵𝗲𝗲𝘀𝗲一粒粒,无咩特别味道,个人觉得唔使试都得~
╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟴/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟴.𝟱/𝟭𝟬
𝙍𝙖𝙞𝙣𝙗𝙤𝙬 𝙔𝙖𝙢𝙨

ღ 𝙍𝙖𝙞𝙣𝙗𝙤𝙬 𝙔𝙖𝙢𝙨 $𝟰𝟬
又再次俾佢嘅份量吓亲(゚∀゚)每一条都好粗,又有番薯又有紫薯,超满足!食唔晒打包做宵夜,然后觉得冻左都好好食啊( ˘ ³˘)♥︎如果你系钟意食好薯嘅薯条,一定要试吓!
╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟴/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟴.𝟮/𝟭𝟬
𝙍𝙖𝙞𝙣𝙗𝙤𝙬 𝙔𝙖𝙢𝙨