2019-01-27
很久沒見好姊妹s, 適逢佢就快生日又要約出嚟飯聚下,今次揀嘅係佐敦名燒肉店“響”,有得燒一夜干喜之次!我心思思想食好耐!坐低冇耐,哥哥仔即刻幫我哋開著個爐,仲好快送上三盤頭盤,包括刺身,海鮮同燒肉! 等我哋唔使點已經即刻有得燒嚟食! 食飽一輪先,可以慢慢劃紙仔再點野食。刺身都有六七款, 三文魚章紅魚赤身油甘魚帶子甜蝦等等,仲有加拿大海膽,心心眼立即啟動,唯一是芥辣不是即磨有點美中不足。海鮮方面,有鮑魚,有海蝦,有螺,仲有喜之次,燒肉食得多,自己燒喜知次真係第一次! 北海道名物,香港應該冇乜邊間燒肉店可以自己燒喜知次,魚油豐富,燒耐咗都唔會乾!自己燒自行調味好好玩好有滿足感哈哈!畀心機慢慢燒,燒到隻鮑魚好靚!另外仲有一盤和牛肉刺身,貼哂label話你知食左啲乜!雪糕雪條好多款,有movenpick任食!panna cotta真係好好好好好好好好食!
畀心機慢慢燒,燒到隻鮑魚好靚!
另外仲有一盤和牛肉刺身,貼哂label話你知食左啲乜!