2023-05-04 1407 浏览
屹立不倒多年,必然有佢过人之处。对上一次食嘅时候,已经系三四年前第一次同一大班朋友来,记忆中都觉得味道唔错嘅~今次同屋企人突然间想食一啲小炒中菜,有一啲老字号已经慢慢变咗唔好食,甘岩突然脑海中谂返起依一间,所以决定专程揸车过嚟食,喺南山邨有时租停车场$19/小时(不过就冇free parking)椒盐九肚鱼 鱼香茄子煲(有惊喜,食得到真正嘅鱼香既味道)菠萝咕噜肉火焰蜜椒牛柳粒明太子炒饭冻朱古力虽然order嘅都系一啲招牌菜,但系味道真系唔错,价钱虽然唔算好平,但系对得起呢个价钱~P.S 此店收现金(要知道喺现今净系收现金嘅舖头,即系代表唔忧做😂)的确当日平日星期二到7:30时已经系九成满座了,就知道佢咩料啦😌唯一要弹嘅就系我当日张枱没有清洁好 枱面有好大叠污迹,叫咗侍应嚟,佢求其抹一抹左一边就走左😐
屹立不倒多年,必然有佢过人之处。

鱼香茄子煲
(有惊喜,食得到真正嘅鱼香既味道)