2021-06-05 239 浏览
今日嚟到火炭区搵食,见到有间火锅好似新开无耐。入边都几多位,主要以梳化位为主,坐得舒服😌我哋拣咗两小时放题任食。肉类有牛肩胛、美国进口牛肉、鸡肉、猪肉都系任食。另外出边有多款饮品、雪糕、雪条都系任食。出边有火锅配料拎,基本上蔬菜🥬、豆腐、菇、丸等。除咗火锅,呢度仲有串烧、炸物等小食任食。炸物都几多野拣,拣咗虾多士,炸得好脆,不过略多油分。另外有炸虾球、吉列虾、芝士春卷味道都唔错。我觉得米网虾春卷几好食😋串烧多选择,算系几快。叫咗牛肉、鸡肉、猪肉串,味道可以,较乾身。佢仲有多款唔同嘅鸡翼,我觉得蒜蓉牛油鸡翼味够香,最好食。另外蜜糖鸡翼都唔错,仲有土匪鸡翼、水牛城鸡翼唔算太辣。呢度嘅火锅猪、牛、鸡肉嘅质素都相当唔错,呢个价钱我觉得性价比算高。