一向都有买开呢度既咖啡,食物水准都ok,多数都系takeaway,但第一次坐底食先发现职员态度好差!我叫左个flat white同烟三文鱼bagel,本来见冇咩人坐底就放左个背囊喺隔离位,后来有个外国客入来,就被告知最入面张櫈系唔可以坐(店入面无任何告示讲明唔坐得),一位女店员就大声叫另一个员工叫我拎开个袋,好似用呢个方式串返我放个袋喺度。点解同一个人唔可以直接同我讲返呢?食食下见到两位刚刚食完lunch既朋友,其中朋友喺我身旁坐底叫左野饮,另一位见状亦坐底,打算倾两句就返上公司。点知店员态度好差咁同冇买野既朋友讲要买野先可以坐底,朋友十分尴尬离开后,我同另一位朋友仍然喺度食野,有位女店员同其他同事讲,买件cake都得啦!其实我地三个系识既,相信café既staffs都见到。如果觉得冇消费就唔系客,咁我同一位朋友都买左野坐喺度,你地需要喺我地面前串返走左既朋友吗?另外,希望你地唔好双重标准,当日我都见到有客人冇order野坐底,不难发现店员系欺善怕恶,拣人出声。如果白纸黑字写得清清楚楚,每位坐底既人必须买野饮/野食先可以坐底,咪少啲拗撬啰。本来觉得去开既café 系黄店十分开心,但提醒

本来觉得去开既café 系黄店十分开心,但提醒大家某啲铺头态度可以好差。如果佢地都唔当负面评价系一回事,作为客人都唔洗再帮衬。
用餐时段