🌻🌻Outdark (旺角)🌻🌻📍旺角弥敦道613号飞达商业中心2楼💭通常gathering 想食韩国餐都会book 呢间韩国餐厅架啦,d 野食大份又好味!同埋可以through openrice book 位,到时间就可以埋位开餐!🌸芝士猪肋骨 (HKD 338)🌟🌟🌟🌟🌟🌼韩国鸡蛋卷+水牛车打芝士+香炒泡菜+香甜菠萝粒+紫菜饭 呢个锅真系好满足!除左有满满既芝士配上猪肋骨之外,仲有锅边蛋、泡菜、菠萝同紫菜饭解腻!有多几个人一齐食的话真心推荐你地叫!👍👍👍🌸串串鱼糕汤(HKD 198)🌟🌟🌟入面有好几款唔同既鱼糕,仲有唔同既蔬菜系入面,如果你地想暖暖地有d 汤饮下或者系钟意食鱼糕类既产品都值得一叫~🌸泡菜煎饼 (HKD 98)🌟🌟🌟🌟呢个煎饼好足料,除左泡菜之外仲有洋葱同埋青椒,所以每一口都非常之有口感同埋好香! 大推!👍👍👍🌸双拼炸鸡(HKD 192)🌼Hot + Honey Garlic炸鸡会连埋好多薯类产品一齐上! 有薯格啦薯条啦仲有旋风薯条!炸鸡隐藏左系d 薯条下面~食得辣既朋友可以点Hot sauce ,虽然有dd 辣,但真系好惹味! Honey garlic 就系韩国炸鸡
🌻🌻Outdark (旺角)🌻🌻

🌸串串鱼糕汤(HKD 198)🌟🌟🌟
串串鱼糕汤

🌸泡菜煎饼 (HKD 98)🌟🌟🌟🌟
泡菜煎饼

🌸双拼炸鸡(HKD 192)
🌼Hot + Honey Garlic
炸鸡会连埋好多薯类产品一齐上! 有薯格啦薯条啦仲有旋风薯条!炸鸡隐藏左系d 薯条下面~食得辣既朋友可以点Hot sauce ,虽然有dd 辣,但真系好惹味! Honey garlic 就系韩国炸鸡界既常胜将军,好难唔好食既~我觉得炸鸡都系大推之选!
双拼炸鸡

💭不过要留意翻餐厅入座起计坐90分钟,如果想同朋友仔继续吹耐d 水就要👀下去边食糖水或者hea 啦~
想👀多d 关于我既觅食之路就follow 我啦~
IG:@ball_loves_eating
芝士猪肋骨