2020-06-21
呢間餐廳係有舊式中醫館改建而成,保留左上個年代嘅傢俬擺設,例如百子櫃同一啲牌匾,帶俾人一種新舊交錯嘅感覺,環境好舒服。牛油果多士👍🏻👍🏻👍🏻牛油果多士配上蕃茄同埋意大利醋,帶有酸甜味道,中和牛油果嘅膩,沙律菜亦都非常新鮮。美中不足係份量有啲少。全日早餐👍🏻👍🏻👍🏻全日早餐賣相非常靚,好適合人影相打卡。餐盤係一個平底鑊,上菜時好熱,keep住食物既溫度,唔會越食越凍。食物都係水準之上,麵包特別出色,有啲似德國酸種麵包,但唔會過硬同乾身,軟硬適中焦糖海鹽咖啡。味道一般,個杯已經好細,而且半杯都係冰,咖啡份量非常少,兩啖就飲完。價錢$44一杯,好唔抵飲呢間餐廳長期都需要排隊,今日排咗1小時,但只限1小時用餐時間,如果想同朋友傾偈談心就要注意⚠️
牛油果多士👍🏻👍🏻👍🏻
全日早餐👍🏻👍🏻👍🏻