2021-06-24 2480 浏览
大家唔好以为难book就唔book, 我第一次book就book到, 本来谂住一定无位, 好好彩 😍估唔到weekday嚟都有烧蚝同烧虾食 😃 烧蚝 ~ 烧得好靓, 刚刚好唔会干咗, 算肥美大旧肉, 唔错呀! 厨师不停refill,完全食到够满足呀!烧虾 ~ 💛今晚嘅重点💛 都系不停refill烧得时间刚刚好, 够熟唔会过火, 又多虾膏, 只只都好新鲜 😁 真系好好味呀! 我数唔到自己食咗几多十只呀! 😂😂😂刺生 ~ 唔系餐厅重点, 有得食唔差就算喇!酱油虾 ~ 有惊喜, 用平时食开嘅有头甜虾整, 都几好食, 食咗几转 😁酱油鲍鱼 ~ 老公好钟意, 我就怕胃痛唔敢食太多, 都好味!花甲有啲细只, 大蚬同沙白都大只, 几肥美新鲜, 圣子细只, 无咩味! 我拣咗Miso 汤底, 都几重味, 所以可能食唔到啲蚬类嘅鲜味! 汤底清啲可能好啲!新鲜虾 ~ 任夹食得晒先好夹, 真系好多鲜虾比我夹 😀 虽然都有啲死嘅, 咁咪拣啲生猛嘅食啰! 结论 ~ 超抵食啦! 啲烧蚝烧虾生猛虾都已经抵晒! 仲有甜品根本食唔落,打边炉嘢完全无食过 😂 仲有啲D, M嘅大品牌雪糕😀有个好后生妹妹(侍应) 有礼貌,
估唔到weekday嚟都有烧蚝同烧虾食 😃
烧蚝 ~
烧虾 ~ 💛今晚嘅重点💛 都系不停refill
刺生 ~
唔系餐厅重点, 有得食唔差就算喇!
新鲜虾 ~ 任夹

有个好后生妹妹(侍应) 有礼貌, 有笑容, 又主动, 抵赞呀! 一定会再嚟呀! 🎉🎉🎉
任食烧虾烧蚝
多膏烧虾肥美烧蚝
任拣大头虾
大蚬, 花甲, 沙白, 圣子
肥美青口
不要求刺生
酱油虾, 鲍鱼
椒盐虾, 烧虾, 酱油虾
最平牛
miso汤底