2017-04-02 316 浏览
如果大家想试嘅系铜锣湾𠮶间深宵食堂,你地最好打电话去铜锣湾𠮶间证实吓。我寻晚食完呢间所谓铜锣湾分店就觉得中伏,打去铜锣湾𠮶间问先知寻晚(1/4/2017)开始呢间铺同铜锣湾𠮶间已经冇关系😱😱。但我相信呢间所谓"深宵食堂"都仲会继续用呢个名一段时间做生意,因为我听到佢地接电话booking都仲话自己系深宵食堂。希望铜锣湾店同openrice快啲澄清吓,因为我就系睇左openrice而中伏!虽然我想试系铜锣湾店嘅深宵食堂,谂住有分店咪试吓。其实咩名真系其次,食物先最重要。但呢间野啲野食真系好难食,叫左四样野,得个鳗鱼饭($88)系正常啲,都唔系好食,最多值$60,sorry呢样唔记得影,因为开头冇谂过要写食评。另外仲叫左铁板香草黑豚肉($48),肉冇味,香草有怪味,超咸食完劲好喝,我谂用左大量师傅,垃圾!芝麻鸡翼($58),食落成口油,完全系翻炸,衰过大家x下午茶,垃圾!软壳蟹沙律($68),未食过啲咁难食嘅软壳蟹,沙律菜唔新鲜,起码放左两日或以上,垃圾!食左总共$300左右,当然要加一,最离谱系要收茶介每位$5😡😡😡!你估酒楼咩!而且杯茶同水冇分别,抢钱。总结,食物垃圾,衰过好多港式日本
总结,食物垃圾,衰过好多港式日本野,收茶介$5位,食左廿几年日本野都系试过一次,但𠮶间起码都俾超浓绿茶啲客饮。如果各位系听人讲铜锣湾深宵食堂好食好出名就唔好谂住同一样野,因为呢间跟本就同铜锣湾𠮶间冇关系,小心中伏😡😡
2017-04-01