话说今日老母节,你地食咩呢? 我就拣左同老母食90分钟日式火锅放题! 由於新开每位都会减40元, 价钱算超值但食物质素呢? 唔讲咁多去相!首先,讲下汤底! 火锅店没有一人一锅,所以我加左10元转鸳鸯汤底番茄拼北海道昆布。 北海道昆布汤底唔算咸感觉上亦少味精,至少我食完无搏老命饮水! 至於,番茄就咸左少少 但都可接受既! 接下来就到, 「肉类」方面 我老母话d牛肉几新鲜有牛肉味! 到豚肉, 不过不失反而鸡肉几好岀奇地无雪味兼唔「鞋」值得推介! 其他配料包括菜菇粟米等好新鲜几好食既! 但系有一个伏位就系d豆腐, 有酸叔味 食左一啖吐都吐唔切! 由於太难食相都唔记得影sorrysorry!!熟食都有几多款,我就喜欢这个冬菇蟹肉素翅味道唔算太咸 加d醋零舍醒胃甜品当然有雪糕 糖水等等! 这间火锅店不过不失,未算好好食! 新张期内有优惠都值得推介既! 小童或长者又再平d

小童或长者又再平d
  • 冬菇蟹肉素翅